Perera completed this 2,400 sq. ft. landscape remodel for Cedars-Sinai Medical Center located in a busy intersection of Los Angeles. Work included, drought resistant low watering plants, polished concrete wall, travertine finish wall, seat wall with stainless steel curved back wall (with engraved park information),  wood slat bench, color concrete with sand finish walks, and drip irrigation system. Safety precautions such as traffic control, and dust/noise control were crucial to the success of the project. We successfully minimized impact to Cancer Center during demolition and construction. The project won a Merit Award from the American Society of Landscape Architects.

Perera completed this 2,400 sq. ft. landscape remodel for Cedars-Sinai Medical Center located in a busy intersection of Los Angeles. Work included, drought resistant low watering plants, polished concrete wall, travertine finish wall, seat wall with stainless steel curved back wall (with engraved park information),  wood slat bench, color concrete with sand finish walks, and drip irrigation system. Safety precautions such as traffic control, and dust/noise control were crucial to the success of the project. We successfully minimized impact to Cancer Center during demolition and construction. The project won a Merit Award from the American Society of Landscape Architects.